Home
English
Links | Oversigt Om os | Kontakt 
Om hjemmesiden

Om Hjerterehabiliteringen

Historien bag
Visitation & lovgivn..
Målgrupper
Tilrettelæggelse
Patientundervisning
Fysisk træning
Kostomlægning
Psykosocial støtte
Risikofaktorkontrol
Samarbejdspartnere
Rygestop-tilbud

Etniske minoriteter

Sociale forhold

Udviklingsområder

Forskningsaktiviteter

Pjecebibliotek & Film

Litteratur

Hjerterehabilitering DK

Møder og aktiviteter

Sygeplejerske

Fysioterapeut

Diætist

Læge

Patientinformation

Presseklip

DANREHAB-forsøget

Kontaktperson: Seniorlæge Marianne Frederiksen | Printervenlig side 

Støtte til kostomlægning

Støtte til kostomlægning er en af komponenterne i efterbehandlingstilbudet i Hjerterehabliteringen. Støtten omfatter: individuel samtale med diætisten, praktisk madlavning på hold, teoretisk undervisning og individuelle forløb ved særlige problemstillinger.

 

Diætvejledningen følger anbefalingerne for hjertevenlig kost: Mindre fedt, mere fisk, mere frugt og grønt. I Hjerterehabiliteringen fokuseres også på kostvejledning i forhold til forhøjet kolesterol, blodfortyndende behandlig(AK -behandling), overvægt / undervægt, sukkersyge og kardiel kakeksi ved hjertesvigt.





Praktisk madlavning


Publikationer på Nettet



Læs mere

2011-02 Mad for dit hjertes skyld

Hjertevenlig kost. Pjece udgivet af SIG Kardiologi-gruppen.

Læs mere om støtte til kostomlægning i projektperioden.



Praktiske arbejdsredskaber

I det daglige kliniske arbejde anvendes en række værktøjer, dokumenter og delprocedurer. Informationsmateriale opdateres løbende i takt med ny viden på området.

Læs mere om de praktiske arbejdsredskaber anvendt i projektperioden.


Sidst opdateret:  06-jan-16
Forrige   Næste



Relevante links :

© Copyright 2003 Hjerterehabiliteringen - Kardiologisk Klinik Y - HS Bispebjerg Hospital